Póster CMV Castellolí

Els pròxims 2 i 3 de Juny les instal·lacions de Parcmotor Castellolí rebran el centenar de pilots repartits entre el Campionat del Mediterrani de Velocitat (puntuable també pel Campionat de Catalunya de Velocitat) i el Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques Asfalt, participant una gran varietat de motos i pilots de totes les edats.

El dissabte, la Fundació Catalana per l’Esport del Motor (organitzadora d’aquesta prova), ha convocat unes tandes d’entrenaments lliures des de les 10h fins les 17:30h, de les que es pot trobar tot la informació, així com de la reserva de box, al següent enllaç: Aquí

El mateix dissabte, a partir de les 18h començaran les verificacions administratives i tècniques i a les 18:30h el breefing per tots els participants del Campionat del Mediterrani de Velocitat.

El diumenge serà el dia de nervis i adrenalina per tots els pilots i equips. El dia començarà ben aviat, a les 7:45h, pels pilots de les motos clàssiques, amb les verificacions administratives i tècniques i seguidament el breefing. Ells també seran els encarregats d’obrir les tandes d’entrenaments cronometrats, seguits pels pilots de les Copes Rieju i Honda, i els de les Copes 600 i 1000.

Però no serà fins a les 11 del matí quan veurem la primera bandera de sortida amb els més petits, els pilots de la Copa Rieju, que si bé corren tots junts, com a novetat se’ls ha dividit amb dues categories: la Copa Rieju RS3 i la RS3-RR.

Una altra novetat que podrem veure al circuit de Castellolí és la divisió dels pilots de les Copes 600 i 1000, que correran en tandes separades, esperant així que ambdues categories comptin amb més participació en un futur no massa llunyà.

Els horaris a seguir per les curses de diumenge seran els següents, tot i tenir preparats una variació dels mateixos depenent del nombre de participants en el Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques:

1 M.classiq Parcmotor CMV CCV CCVC Horario 2018 A.V4.CAS

 

 

 

 

 

 


Per descarregar-se els horaris en format PDF, clickar sobre la foto. Els horaris amb la variació de dues mànigues de clàssiques: Aquí

Si de veritat us agraden les motos, US ESPEREM A PARCMOTOR CASTELLOLÍ!!!

 

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor