HORARIS TANDES CMV 2018 PARCMOTOR V2El proper dia 3 de juny se celebrarà en el circuit de Parcmotor Castellolí la segona prova del Campionat del Mediterrani de Velocitat i Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques Asfalt.

Esperant poder presentar els horaris oficials de carrera, avancem els de les tandes d'entrenaments lliures que es duran a terme durant tot el dia del dissabte.

El divendres tarda, a partir de les 18h, ja es podrà accedir al circuit per tots aquells que ho necessitin.

Reserva de tandes:

• Inscripcions de tandas: Box 2
• Les tandes es poden pagar el dissabte al circuit EN EFECTIU.
• També es poden pagar amb anterioritat mitjançant TRANSFERÈNCIA o ingrés a Banc Popular Cte. ÉS67 0075 0199 3006 0058 5502. En aquest cas, posar a assumpte TANDES CMV i NOM PILOT
• Portar justificant o enviar via mail a info@fcem.cat

Reserva de box:

• El preu per a dissabte i diumenge és de 200 € /box.
• Dins de cada box poden anar 6/7 motos
• No es donarà per formalitzada cap reserva fins a rebre el justificant d'ingrés en Banc Popular Cte. ÉS67 0075 0199 3006 0058 5502, al correu electrònic info@fcem.cat.
• En el mail, posant com a assumpte: RESERVA BOX CMV, juntament amb el justificant, s'haurà de donar el nom dels pilots que hi haurà.
• Si a algú li interessa compartir box, ho haurà de posar en el mail, donant autorització per facilitar el seu telèfon al que pugui estar interessat.

Per a qualsevol aclariment trucar al: 634 41 70 77

Descàrrega del plànol del circuit: Aquí

En breu més informació de les carreres i horaris.

(Clicar sobre la imatge per descarregar horaris en PDF)

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor