talent enduroProcatmoto Enduro


A l’inici de la temporada 2017 es va crear l’escola Talents Parcmotor Enduro amb l’objectiu de  transmetre valors universals tals com la constància, anàlisi, crear-se objectius, patrons de treball, aprendre a valorar i reconèixer l´esforç dels altres, la lluita, l´amistat...

Crear un marc ideal perquè les famílies puguin participar també d´aquest esport, ja que ells són un element essencial en el progrés del pilot i en fer-lo valorar.

Coordinat per un monitor titular, Santi Roig, qui acompanya als pilots a totes les curses del Campionat de Catalunya i uns cursos segmantats per categories i nivells, als que s’hi compte amb dos monitors experimentats en l’especialitat, elaborant curs a curs, cursa darrera cursa, un informe de cada un dels pilots.

Durant aquest primer any el Talents Enduro s’ha encarat als pilots d’Enduret, donant un especial soport al finalitzar la temporada als que realitzaran el salt a l’enduro o endurades a la temporada següent, amb un “stage” de dos dies al Circuit de la Clua.

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor