Galeria d'Imatges


El passat dissabte 24 de març es va dur a terme a la zona Indoor de l’àrea de trial de Parcmotor Castellolí, el curset impartit per Francesc Moret, Miquel Ramon i Maria Giró

Interessant jornada pels pilots del Talents Motocròs, amb xerrada tècnica i pràctica d'amortidors i perfeccionament en el pilotatge del motocròs

Les instal·lacions del Parcmotor Castellolí van reunir ahir diumenge 12 de novembre la penúltima  cursa de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens de la mà de la Fundació Catalana per  l’Esport del Motor.

Els passats 28 i 29 d’Octubre es va convocar a tots els pilots de 16 anys que la temporada vinent es veuran obligats a fer el salt a l’enduro, a les instal•lacions de La Clua, per a unes jornades de formació.

Després de la Jornada d'Avaluació al circuit de Parcmotor, el Talents Mx es va traslladar al circuit d'Olvan amb Patxi Pérez al cap del programa, i Pol Panés com a monitor col·laborador.

El 3 de juny es va celebrar la segona jornada Talents Enduro al circuit de Parcmotor Castellolí pels pilots de les categories 85cc, 50TT i Sots16, monitorades per Santi Roig al capdamunt del programa, amb Patxi Pérez i Oriol Mena com a monitors col·laboradors.

Amb més de 40 petits pilots, el Talents Enduro torna a les instal·lacions de Parcmotor Castellolí el 26 de maig, amb Santi Roig, Joan Jou i Oriol Mena.

Segueixen els cursos Talents Parcmotor Enduro amb un gran èxit de participació.

Comença el Talents Parcmotor Enduro amb un fantàstic ambient motero, amb els joves pilots de 50 i 65cc, així com categoria oberta i femenis.

Els pilots de la Copa Rieju i Honda han pogut avui, 25 de Març'16, gaudir de la primera jornada Talents, assessorats a tot moment pel seu entrenador Salva Cabana.

Presentació Escola de Velocitat i entrega de motos Honda CBR300R

 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor