Procatmoto velocitat 2018 webProcatmoto Velocitat


Aquest va ser el nostre primer projecte (Federació Catalana de Motociclisme y Fundació Catalana per l’Esport del Motor), iniciat el 2016, recolzant als pilots de les copes Honda i Rieju amb un monitor i acompanyament en curses. Al 2017 es va introduir la presència a les curses de l’ anomenat “Hospitality FCM” on s’hi van realitzar interessants xerrades i els pilots tenien el seu espai privat per dinar, sopar i algun que un altre aliment entre hores, depenent de la temporada i necessitats.
Pel 2018 tornem a comptar amb la figura d’un monitor al cap del projecte. Aquest serà Pere Tutusaus, pilot de velocitat que va arribar al Mundial GP amb la categoria 125cc.
També s’ha afegit la Promovelocitat al programa.
En ambdós campionats (Honda-Rieju i Promovelocitat) s’hi cursaran entrenaments monitoritzats, xerrades tècniques y un programa de preparació física, així com les xerrades que ja s'anaven fent amb altres pilots que avui en día estan participant en campionats superiors, psicologia i nutrició a l’Hospitality FCM, que acompanyarà a totes les curses del Mediterrani de Velocitat d’aquesta temporada. També dins la coordinació de l’Hospitality s’ha incorporat Pau Massegur, una altra figura que segur que ajudarà al bon funcionament del mateix, així com als equips de les copes Honda i Rieju.
Pere Tutusaus també estarà present en algunes de les curses d’ambdós campionats per donar suport tècnic i captar les necessitats dels pilots a les curses per poder-ho millorar en els entrenaments.

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor