2019 03 3rcurs titol monitor motociclisme 040

El passat 22 de març es va donar per finalitzat el 3r Bloc Específic per obtenir el Títol de Monitor de Motociclisme, que s’ha dut a terme a Parcmotor Castellolí (les proves d’accés) i a Fast Parcmotor (els dies de curs).

Ha estat un curs molt participatiu, on s’han donat totes les àrees d’una manera presencial i no presencial, comptant amb  Victor Puertas com a Director del curs, professionals del sector com han estat Jaume Vila, de l’assessoria esportiva Wealia, en l’àrea de "Normativa, reglamentació, competició del motociclisme i organització d’esdeveniments" i  la col·laboració d’Eduard Abella en l’àrea de "Material de motociclisme".

Aquest cop s'ha comptat també amb alumnes voluntaris reals que van tenir el seu primer contacte amb motos de velocitat, les Ohvale, cedides per l’Escola Tècnica Girona, amb la que es participa en les copes de promoveloctitat del Campionat de Catalunya. Una experiència ser molt enriquidora per ambdues parts.

 

 

2019 03 3rcurs titol monitor motociclisme 0862019 03 3rcurs titol monitor motociclisme 0082019 03 3rcurs titol monitor motociclisme 042

Aquest és el llistat d’alumnes aprovats en primera convocatòria: AQUÍ

Ells en aquest moment ja poden continuar amb el Bloc Comú, i un cop inscrits en aquest, amb les 150h de pràctiques.

La segona convocatòria tindrà lloc el 26 d’abril.

Volem agrair un cop més la col·laboració de Parcmotor Castellolí, Fast Parcmotor i en aquesta ocasió a l’Escola Tècnica Girona, així com als alumnes que donada la seva experiència, han aportat el seu gra de sorra compartint els seus coneixements en les seves especialitats.

2019 03 3rcurs titol monitor motociclisme 0272019 03 3rcurs titol monitor motociclisme 1512019 03 3rcurs titol monitor motociclisme 103

 

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor