2n curs PROVES DACCÉSTÍTOL MONITOR MOTOCICLISME

El pròxim 3 de setembre, de 4 a 8 de la tarda, es duran a terme a les instal·lacions de Fast Parcmotor, dins del complex de Parcmotor Castellolí, les proves d'accés al curs de motociclisme.

La jornada constarà de 5 proves d'habilitat sobre la moto, repartint-se així la puntuació:

Prova d'habilitat assegut: Col·locant 2 cons a 5 metres de distància, els aspirants hauran fer 10 girs fent el vuit en un temps màxim de 90 segons (3 PUNTS)
Prova d'habilitat de peu: Col·locant 2 cons a 5 metres de distància, els aspirants hauran fer 10 girs fent el vuit en un temps màxim de 120 segons (2 PUNTS)
Prova d'equilibri estàtic: Després de rodar 2 minuts amb ella aconseguir mantenir-se parat amb un màxim de 3 intents (2 PUNTS)
Prova general d'habilitat: Col·locant 10 cons en línea amb una distància de 2 m. L'aspirant haurà sortejar amb Ia moto sense tocar de peus a terra, vorejant els mateixos a dreta i esquerra alternativament. Al arriba al final fer una circumferència completa sobre si mateix per tornar a recórrer el mateix camí en sentit invers i en les mateixes condicions. (2 PUNTS)
Prova d'acceleració i frenada: Col·locant 2 cons paral•lels com serial de sortida, a 25 metres un con n. ° 2 amb serial de frenada i un con n. ° 3 a 10 metres de distància del n. ° 2 sent la zona de frenada. Entre el con de sortida (núm. 1) i el con núm. 2, l’aspirant haurà d’engranar 3 marxes de menor a major. (1 PUNT)

Per dur a terme la prova els participants hauran de portar una moto de 80 a 150cc, 2 o 4 temps, de marxes, i casc.

La Fundació Catalana per l’Esport del Motor i la Federació Catalana de Motociclisme, agraiex la col·laboració de Fast Parcmotor cedint  les seves instal·lacions tant per la prova d'accés com pel curs.

 Més informació del curs: Aquí

 Llistat definitiu d'incrits: Aquí

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor