2018 06 CMV Parcmotor FCEM 11El passat cap de setmana més d’una vuitantena de pilots es van reunir a les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, per realitzar el dissabte les 5 mànigues d’entrenaments lliures i diumenge la segona prova del Campionat del Mediterrani de Velocitat i la tercera del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques.

Al igual que s’havien trobat els pilots del Campionat d’Europa de Trial el passat 7 i 8 d’abril, la meteorologia no va acompanyar diumenge, tot i que aquest cop la pluja va fer acta de presència a partir de mig matí, just al moment en que ja s’havien realitzat els entrenaments cronometrats i la majoria de les categories del Mediterrani de Velocitat. Això va produir un endarreriment en l’horari programat i la baixa d’alguns dels participants, sobretot en la categoria de clàssiques.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques, Manuel Segarra va ser el més ràpid en Clàssic 80, seguit de David Gotor, segon, i Joan Font, tercer. En Clàssic 70, Alejandro Tejedo aconseguí el triomf per davant d’Alfonso Alcolea. Sergio Segarra es va fer amb la victòria en la categoria Maxi Clàssic, mentre que Juan Carlos Rosa i Ricardo Torrente va completar les posicions de podi. En Clàssic B, Juan Cantón fou el més ràpid i amb Pere Auradell en segona posició. Finalment, en Clàssic C, Joan Fabregat va pujar a l’esglaó més alt del podi, seguit de Santiago Joaniquet. Aquests van ser els primers podis de la jornada, categoria que només comptava amb una cursa.

 

2018 06 CMV Parcmotor FCEM 172018 06 CMV Parcmotor FCEM 132018 06 CMV Parcmotor FCEM 9

En quant a la categoria dels més petits del diumenge, els pilots de la Copa Rieju RS3 i RS3-RR el pilot alemany Luca Gottlicher aconseguí pujar a l’esglaó més alt del podi gràcies a la seva destresa en el pilotatge en moll, aconseguint una tercera posició a la primera cursa i victòria flamant a la segona. D’altra banda, Marc Vich, guanyador de la primera màniga, va ocupar la segona posició del podi, mentre que Izan Travieso tancà les posicions d’honor de la Copa Rieju RS3.

Valentín Perrone va tornar a ser el més ràpid de la flamant Copa Rieju RS3 RR. Perrone va guanyar les dues mànigues del dia de la seva categoria, deixant sense opció a la resta de rivals. Noah Segura va ocupar la segona posició del podi, mentre que Antonia Ginar va fer tercera.

Un dels qui millor es va adaptar al canvi meteorològic va sigut Nil Roig, que tot i no guanyar cap de les dues curses de la Copa Honda CBR 300R va segellar dues segones posicions que el van permetre pujar a l’esglaó més alt del podi. El pilot més ràpid en la primera cursa del dia va ser Daniel Mogeda, mentre que Johan Gimbert es va imposar en la segona.

El podi de la categoria Copa Honda CBR 300R va estar format per Nil Roig, en primera posició, Johan Gimbert, segon, i Daniel Mogeda, tercer empatat a punts amb el quart classificat, Guillem Erill.

2018 06 CMV Parcmotor FCEM 142018 06 CMV Parcmotor FCEM 12018 06 CMV Parcmotor FCEM 12

A la categoria de Open 600 Nicolas Cole no va tenir rival aconseguint vèncer les dues curses del dia fent gala d’un magnífic estat de forma. Els germans Buj, Víctor i Ramon, van completar el triplet d’honor.

I per últim, la categoria més perjudicada (junt amb les clàssiques) per la pluja, tot i que segurament no opina el mateix Patricia Villa, que gràcies a la seva conducció més fina, va aconseguir pujar al primer esglaó del podi i proclamar-se campiona de la seva categoria i de la categoria de fèmines. Carles Abelló i Christophe Brillat, segon i tercer, respectivament, van completar les posicions de podi.

2018 06 CMV Parcmotor FCEM 62018 06 CMV Parcmotor FCEM 42018 06 CMV Parcmotor FCEM 5

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor