2019 09 07 Títol Monitor Motociclisme CATCurs de Nivell I en Motociclisme PT091901MTMT CASTELLOLÍ-B


Seguim treballant per regularitzar el  monitoratge en el motociclisme. Ja s'han dut a terme 3 cursos i anem pel quart en un any en el que la "Llei de l'exercici de les professions de l'esport" ha reprès un important paper.

A continuació hi trobareu tota la informació sobre aquest quart curs, però si alguna cosa no queda clara podeu trucar al 634 417 077 o escriure a info@fcem.cat en cas de dubte (Berta).

  • La informació del funcionament del curs en general, la podeu trobar AQUÍ
  • La informació de la "Llei de l' exercici de les professions de l'esport" AQUÍ
  • El link oficial del curs a l'Escola Catalana de l'Esport: AQUÍ
  • El full informatiu de l'Escola Catalana de l'Esport: Clickant la imatge de l'esquerra.

NOTA IMPORTANT: Places limitades a 25 alumnes. No es donarà per finalitzada la inscripció fins haver portat a la Federació Catalana de Motociclisme tota la documentació a baix detallada, essent aquest l'ordre que marcarà el límit d'inscrits.

L'horari de la Federació és de 8:00 a 15:00h. de dilluns a divendres. Durant la setmana del 12 al 18 d´agost les oficines de la FCM romandran tancades per vacances.

  Documentació per a la prova d'accés

(Data límit el 30/8/2019)

  • Fotocòpia del DNI.
  • Títol de graduat en educació secundària obligatòria (o equivalent, o superior a efectes acadèmics) o bé, document acreditatiu de la superació de la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà o de grau superior
  • Fotografia mida carnet
  • Fotocòpia llicència federativa en curs.
  • Sol·licitud d'inscripció a la PROVA D'ACCÉS: Aquí
  • Document justificatiu del pagament de la prova d'accés (49,25€)

Per la prova d'accés s'haurà de portar moto de cubicatge comprès entre 80 i 150cc de 2 o 4 temps, de marxes, així com casc homologat.

 

Documentació pel curs

(Data límit 12/12/2019)

  • Disposar del certificat vigent de la prova específica d’accés
  • Sol·licitud d'inscripció al CURS: Aquí
  • Document justificatiu del pagament del Bloc Específic del Curs (500'75€)

 

PLA FORMATIU.- : PF 113MTMT01 (TOTAL: 305 HORES)

Segons ”Resolución de 11 de octubre de 2013, de la Presidencia del Consejo Superior de Deportes, por la que se publica el plan formativo de nivel I de la modalidad deportiva de motociclismo. BOE Núm. 259 martes 29 de octubre de 2013 Sec.III Pag. 87481

 Aquest curs constarà de dos blocs i pràctiques:

  • Bloc específic: Dins d’aquest bloc es tracta directament el que afecta única i exclusivament al motociclisme. La duració del mateix és de 75h, entre presencial i no presencial.

 Annex hores bloc específic 3r curs CAT

  •  Bloc comú: Aquest bloc es realitza juntament amb tots els candidats a formadors de qualsevol disciplina esportiva, instruint-los en aspectes generals de qualsevol esportista.

Annex hores bloc comú CAT

CONVALIDACIÓ DEL BLOC COMÚ: AQUÍ


  •   Pràctiques: Un cop superat el bloc específic i estar apuntat o superat el bloc comú, el candidat podrà començar el període de pràctiques de 150h.

 

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor