2018 04 Ciriac Grados 5

Dins el millor dels marcs on es podia fer un homenatge a una persona tant important com va ser Ciriac Grados pel món del Trial i per l’àrea de trial de Parcmotor Castellolí, amb la melodia del dolç petar de les motos que avui participaven a l’ European Championship, la Fundació Catalana de l’Esport del Motor i Parcmotor Castellolí ha volgut reconèixer tots aquests anys de dedicació de Ciriac, que amb el seu esforç va aconseguir crear a tants grans campions.


A l’acte hi han estat present la seva dona, filla i familiars, així com molts dels pilots que havien passat per les seves mans, els quals amb una pancarta amb fotos del Ciriac, s’han anat obrint pas entre els molts assistents, fins a l’estàtua de trial, on s’ha destapat una placa per tenir-lo per sempre en el cor de l’àrea de trial de Parcmotor Castellolí.

 

 

 

2018 04 Ciriac Grados 62018 04 Ciriac Grados 22018 04 Ciriac Grados 4

Després d’unes boniques paraules en les que s’ha recordat la seva persona, Raquel Grados, la seva filla, també ha aportat el seu gra de sorra amb un curt però molt emotiu discurs. El Regidor d’Esports de Sta. Margarida de Montbui, Josep Mª Mañé, en nom de la Federació Catalana de Motociclisme i Jordi Mas en el de la Fundació Catalana per l’Esport del Motor i de Parcmotor Castellolí, han precedit l’acte també amb una dedicatòria a la seva persona.

Tal com diu la placa que a partir d’avui resta situada per sempre més al costat dels noms dels Campions del Món de Trial: 

PER SEMPRE CIRI!!

 

 

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor