Curset Menàrguens Promo Procatmoto wEl passat 11 de març, aprofitant la primera prova de la Copa Catalana de Promovelocitat a Alcarràs, es va presentar a Pere Tutusaus com a monitor en cap del programa PROCATMOTO velocitat, que enguany adhereix també als més petits d’aquesta especialitat.
Comencem doncs amb un curset pels pilots de la Promovelocitat 1 i 2, el pròxim 29 d’abril, al circuit de Menàrguens, una setmana abans de la segona prova del campionat, convençuts que Pere Tutusaus, com a pilot professional que ha estat, els podrà donar un bon ajut de cara a la pròxima cursa.


Horari:
9 a 9:30 Inscripcions tandes circuit
9:30 a 9:45 Breefing
9:45 a 10 Escalfaments
10 a 14h Curset


El preu per tot el dia al circuit de Menàrguens és de 35€. Tot i que el curset només es realitza durant el matí, els pilots s’hi podran quedar tot el dia, essent a la tarda amb tandes obertes.


Les inscripcions al curset s’hauran de tramitar a través de la web de la Federació Catalana de Motociclisme, sense cap altre cost que el de les tandes en el mateix circuit. El plaç per les inscripcions es tancarà el dijous abans del curset.


Per qualsevol dubte, trucar al 634 417 077 o via mail a info@fcem.cat


US HI ESPEREM!!!

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor