POSTER Trial European Championship

Sota l’organització del Motoclub Baja i la Fundació Catalana per l’Esport del Motor, les instal•lacions de Parcmotor Castellolí acolliran al més d’un centenar de participants en la primera prova de Trial del Campionat d’Europa, en un format “Non Stop”. A partir de dijous a la tarda els equips aniran arribant al pàddock del circuit de velocitat, per passar verificacions administratives i tècniques el divendres, dia en què es podrà començar a veure als pilots en els entrenaments.

El dissabte serà el moment per les pilots femenines i els més joves, tant per les categories International Class com per European Championship (14 zones), mentre que el diumenge arribarà l’hora pels pilots de Campionat d’Europa, Junior Class, Over 40 Clas i International Class 1 i 2 (15 zones). Tant dissabte com diumenge els pilots hauran de realitzar dues voltes al recorregut que rodejarà tota l’àrea del motor de Parcmotor Castellolí, començant a la zona indoor i acabant en les que es trobaran sobra del circuit de motocròs.

Per tal de facilitar l’accés a les zones al públic, el dissabte i el diumenge es permetrà l’entrada al circuit de velocitat amb cotxe, seguint les instruccions pertinents. El divendres l’accés al circuit serà únicament pels participants, tot i que qui ho desitgi podrà assistir als entrenaments caminant, doncs no es realitzaran lluny de l’aparcament.

categories

Ciriac gradosHomenatge a Ciriac Grados


El dissabte dia 7 a les 17:45h., aprofitant un ambient 100% trial al que segur Ciriac Grados hauria participat, es durà a terme un homenatge a la seva persona a la zona indoor trial del circuit, una llegenda del món del trial català. Grados ha estat el mentor de molts pilots que l’han tingut com a mestre. Des de la Fundació Catalana per l’Esport a Motor i Parcmotor Castellolí es vol prosseguir amb la seva faceta educadora.

 

Informació Trial European Championship

HORARIS PÚBLIC CAT2Horaris: Aquí

Plànol recorregut i zones: Aquí

Reglament: Aquí

Codis colors: Aquí

 

 

 

 

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor