2018 03 24  Curset Trial Parcmotor 1

El passat dissabte 24 de març es va dur a terme a la zona Indoor de l’àrea de trial de Parcmotor Castellolí, el curset impartit per Francesc Moret, Miquel Ramon i Maria Giró, organitzat per la Federació Catalana de Motociclisme i la Fundació Catalana per l’Esport del Motor.


Les previsions meteorològiques ja marcaven pluges, però així i tot es va seguir el programa marcat i a partir de les 9 del matí els pilots es van anar preparant per a un curs que de ben segur seria interessant. El terreny estava força enfangat, cosa que afegia una dificultat més al que la pròpia disciplina del trial comporta.


L’experiència de Francesc Moret i Maria Giró com a pilots del Mundial, i de Miquel Ramon i Mario Rodríguez (monitor en pràctiques del curs de monitor de motociclisme, que també hi va participar) com a motxillers, va ser ben aprofitada per Arnau Arias, Aleix Avalos, Adam Leloup, Alex Pardo i Bernat Vendrell per aprendre en unes circumstàncies que també es poden trobar en qualsevol prova.

2018 03 24  Curset Trial Parcmotor 432018 03 24  Curset Trial Parcmotor 342018 03 24  Curset Trial Parcmotor 64

Un cop acabat el curset, Jordi Òdena, membre de la comissió de trial de la Federació Catalana de Motociclisme, va lliurar els corresponent diplomes a tots els valents participants.
Des de la Fundació Catalana per l’Esport del Motor volem felicitar a aquests 5 valents pilots que van demostrar la seva passió pel trial i la voluntat d’aprendre en qualsevol circumstància.

 Fotografies: Aquí

 

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor