2018 01 curs monitor motociclisme FCEM 6

El passat 12 de gener comunicàvem amb molt entusiasme l’inici del primer curs de Monitors de Motociclisme de Nivell I de tot l’estat, amb les proves d’accés a les instal·lacions del HIS d’Honda Espanya

Durant aquestes setmanes els 23 aspirants han realitzat el Bloc Específic de motociclisme, tant sigui presencialment, com en les hores no presencials que figuren en el programa. En l’apartat presencial s’ha comptat amb Víctor Saavedra com a monitor de condicionament físic específic i prevencions de lesions, amb Matías Cerrato pel que fa a l’àrea de mecànica i l’empresa Fast Parcmotor pel que fa a la seguretat a l’ensenyança del motociclisme.

Totes la resta de temari presencial l’ha portat a terme Patxi Pérez, essent ell també el Director del curs, coordinat per la Fundació Catalana per l’Esport del Motor i portat a la realitat per la Federació Catalana de Motociclisme i l’Escola Catalana de l’Esport.

 

2018 01 curs monitor motociclisme FCEM 10preparació fisica2018 01 curs monitor motociclisme FCEM 4

Aquest ha estat un primer curs amb alumnes vinguts d’arreu de l’estat, en la seva majoria catalans, d’un nivell molt avançat en l’ensenyança del motociclisme, doncs molts d’ells esperaven impacientment la creació del mateix per tal que en un futur no gaire llunyà, es vagi regulant el monitoratge en el motociclisme. Així mateix ho van manifestar i van resultar molt participatius tant en les aules del Campus Motor Anoia i de Fast Parcmotor, com en els exercicis que es van dur a terme a les instal•lacions de Parcmotor Castellolí.

2018 01 curs monitor motociclisme FCEM 92018 01 TMM 1a convocatoria 0182018 01 curs monitor motociclisme FCEM 2

Un cop publicada la llista d’aprovats els alumnes hauran de realitzar el Bloc Comú i les 150h de pràctiques, a menys que algun dels dos apartats els puguin convalidar. Per poder-ho realitzar tenen fins el dia 3/4/2019, data en que es donarà per tancat aquest primer curs.


Donat el gran nombre d’interessats, de cara al segon semestre de l’any es convocarà un curs que serà anunciat en aquesta mateixa web, així com a la de la Federació Catalana de Motociclisme i la de l’Escola Catalana de l’Esport.

Avaluació en 1ª convocatòria: Aquí


Des de la Fundació Catalana per l’Esport del Motor volem agrair de nou a totes les empreses i professionals que d’una manera o una altra han fet possible aquest primer curs. 

CAMPUS MOTORFAST PARCMOTORHONDAPARCMOTOR

Curs organitzat per:

FCMESCOLA CATALANAFCEMQ


Més informació del curs: Aquí

 

 

 

formacio portada

Formació de Pilots


Amb els projectes Talents Velocitat, Enduro i Motocròs conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme.
llegir més
formacio monitors

Formació de Monitors


La Fundació Catalana per l'Esport del Motor ha iniciat el procés per l’obtenció del Títol de Monitor de Motociclisme.
llegir més
curses portada petit

Curses


La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme que s’hi practiquen durant la temporada.
llegir més
 

Curses

La FCEM continua essent l’encarregada de l’organització de les curses de motociclisme La Fundació Catalana per L’Esport del Motor continuarà duent a terme totes les curses de motociclisme que es realitzin dins les instal•lacions de Parcmotor Castellolí, ve sigui en el circuit de velocitat com en les diferents àrees offroad del complex.

 

Comparteix amb nosaltres

Fundació Catalana per l'Esport del Motor


Ctra. Nacional IIa Km. 560 08719 Castellolí (Barcelona)
TEL 634 417 077
info@fcem.cat

La Fundació

La FCEM es va fundar el 2002 fruit de l’acord amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la qual va reforçar així la seva confiança en el projecte que ampliava el suport institucional del Campus del Motor, Polígon Industrial Can Parera, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia

Parcmotor Castellolí

logo invertit
Amb una superfície de 60 hectàrees, les instal·lacions de  Castellolí disposa de circuits d’asfalt i de terra per la pràctica de l’esport del motor